Welkom op de website van Xplain!

"Je ziet een duo... je hoort een live band!"

Eén van de mooiste reacties: "Wow... ik heb vaker een duo gezien maar dit is echt te gek, wat een geweldig licht en geluid! Waar is jullie licht- en geluidsman?" "Euh... die hebben we niet, dat doen we zelf..."

Met Arthur ter Voert (ex- leadzanger en toetsenist HIKE... o.a. bekend van de zomerhit Lekker lekker in de zon en seizoen 6 van The Voice Of Holland) en Roel Geerts (ex-leadzanger en gitarist John Mayer Tribute Band) heeft Xplain! heel wat muzikaliteit en ervaring in huis! Een modern duo dat zich richt op de muzikale invulling van de meest uiteenlopende feesten! Van bedrijfsfeest tot kermis, van besloten feest tot openbare feesttent! 

Maar Xplain! is ook helemaal op z'n plek tijdens een gezellige café avond! Nieuw, verfrissend, een volledig live bandgeluid, moderne technieken, hoogstaand geluid en licht maar bovenal een knetterend feest! En natuurlijk afgestemd op de wensen! Zowel repertoire als geluidsvolume... alles gaat in goed overleg!

Bekijk ons kanaal op YouTube voor meer live videoclips! Je krijgt hier een goede indruk wat betreft repertoire, licht en geluid. Bekijk hieronder de PROMO!

Like ons ook op FACEBOOK!


 

 


Xplain! Music! is onderdeel van Ter Voert Media | www.tervoertmedia.nl

E-mail